ПрАТ «ДНІПРОВСЬКА ЧАРІВНИЦЯ»

Код за ЄДРПОУ: 22797950
Телефон: +380933527732
e-mail: s0933527732@gmail.com
Юридична адреса: Україна, 18005, Черкаська область, місто Черкаси, бульвар Шевченка, будинок 390
 

Річний звіт за 2011 рік

Опис бізнесу(текстова частина)

Важливі події розвитку (в тому числі злиття, поділ, приєднання, перетворення, виділ) ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДНIПРОВСЬКА ЧАРIВНИЦЯ " (далi за текстом - Товариство) є юридичною особою приватного права (господарським товариством) за законодавством України, що дiє вiдповiдно до положень Цивiльного кодексу України, Господарського кодексу України, Законiв України "Про акцiонернi товариства", "Про цiннi папери та фондовий ринок", "Про Нацiональну депозитарну систему та особливостi електронного обiгу цiнних паперiв в Українi", "Про державне регулювання ринку цiнних паперiв в Українi" а також iнших нормативно-правових актiв України.
Товариство створене внаслiдок викупу членами товариства покупцiв членiв трудового колективу перукарнi № 9 майна майнового комплексу перукарнi № 9 орендного пiдприємства "Черкасисервiс" (договiр купiвлi-продажу вiд 16 травня 1995 року, реєстрацiйний номер № 2859). Товариство є правонаступником всiх прав та обов'язкiв товариства покупцiв членiв трудового колективу перукарнi № 9 (Угода про спiльну дiяльнiсть зареєстрована Фондом комунального майна м.Черкаси вiд 10 сiчня 1995р., реєстрацiйний № 62 вiд 28 лютого 1995р.)
Про організаційну структуру емітента, дочірні підприємства, філії, представництва та інші відокремлені структурні підрозділи із зазначенням найменування та місцезнаходження, ролі та перспектив розвитку, зміни в організаційній структурі у відповідності з попереднім звітним періодом Товариство є юридичною особою, має вiдокремлене майно, самостiйний та зведений баланс, поточний, валютний та iншi рахунки в українських та iноземних банках, печатку та штампи iз своїм найменуванням українською мовою, може мати власну торговельну марку (знак для товарiв i послуг) або використовувати торгiвельну марку (знак для товарiв i послуг) третiх осiб на законодавчо визначених пiдставах.
Управлiння та контроль за дiяльнiстю Товариства здiйснюють:
- Загальнi збори Товариства (Загальнi збори);
- Наглядова рада Товариства (Наглядова рада);
- Директор Товариства (Директор);
- Ревiзор Товариства (Ревiзор).
Будь-які пропозиції щодо реорганізації з боку третіх осіб, що мали місце протягом звітного періоду, умови та результати цих пропозицій Пропозицiї щодо реорганiзацiї з боку третiх осiб на протязi звiтного перiоду не надходили.
Опис обраної облікової політики (метод нарахування амортизації, метод оцінки вартості запасів, метод обліку та оцінки вартості фінансових інвестицій тощо) Товариство здiйснює оперативний та бухгалтерський облiк результатiв своєї дiяльностi. фiнансово-господарська дiяльнiсть товариства здiйснюється вiдповiдно до планiв затверджених вищим органом товариства. облiкова полiтика передбачає дотримання принципiв послiдовностi, обачностi, повного висвiтлення фiнансових звiтiв, визначення доходiв i витрат за принципами нарахування та вiдповiдностi. Протягом звiтнього року облiкова полiтика не змiнювалася. Методи облiку основних засобiв вiдповiдають обранiй пiдприємством облiковiй полiтицi i протягом звiтнього перiоду не змiнювалися. На дату балансу залишки запасiв оцiненi згiдно прийнятої на пiдприємствi облiкової полiтики та матерiалiв iнвентарiзацiїї залишкiв товарно-матерiальних цiнностей на протязi звiтнього року не мiнялась.
Текст аудиторського висновку У К Р А Ї Н А
АУДИТОРСЬКА ФIРМА
К О О П - А У Д И Т
ТОВАРИСТВ0 З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ
ЧФ ПУМБ в м.Києвi
Поточний рахунок 26008962484312
МФО 322755
Код 21385106
18000, м. Черкаси, вул. Гоголя, 224, кiм.33 телIфакс 36 02 18

Свiдоцтво про внесення в Реєстр суб'єктiв аудиторської дiяльностi №0367 вiд 26 сiчня 2001 року. Тел.Iфакс (0472)36-02-18
А У Д И Т О Р С Ь К И Й В И С Н О В О К
щодо фiнансової звiтностi приватного акцiонерного товариства "Днiпровська чарiвниця" станом на 31 грудня 2011 року.
м. Черкаси 02 квiтня 2012 року
Даний аудиторський висновок щодо фiнансових звiтiв Приватного акцiонерного товариства "Днiпровська Чарiвниця" за 2011 рiк призначається для власникiв цiнних паперiв та управлiнського персоналу ПрАТ "Днiпровська Чарiвниця"
Основнi вiдомостi про емiтента цiнних паперiв
Повна назва емiтента цiнних паперiв Приватне акцiонерне товариство "Днiпровська чарiвниця"
Код за Єдиним державним реєстром пiдприємств i органiзацiй україни 22797950
Мiсцезнаходження юридичної особи 18005,м.Черкаси,бульвар Шевченка,390
Дата державної реєстрацiї 02.06.1995р.
Державний орган реєстрацiї:
Виконавчий комiтет Черкаської мiської Ради
Органiзацiйно правова форма Акцiонерне товариство
Телефон 0472 36 16 84
Основний вид дiяльностi 93.02.0 Надання послуг перукарнями та салонами краси
Чисельнiсть працiвникiв 17
Аудит повного пакету фiнансової звiтностi, який включає Баланс станом на 31 грудня 2011 року та Звiт про фiнансовi результати за 2011 рiк, а також важливi аспекти облiкової полiтики приватного акцiонерного товариства "Днiпровська чарiвниця" станом на 31.12.2011 року проведено у вiдповiдностi з Вимогами до аудиторського висновку при розкриттi iнформацiї емiтентами цiнних паперiв (крiм емiтентiв облiгацiй мiсцевої позики) вiд 29.09.2011 року №1360 та зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 28 листопада 2011 року за №1358I20096 та вимог Мiжнародних стандартiв аудиту.
Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу
Управлiнський персонал акцiонерного товариства несе вiдповiдальнiсть за пiдготовку та достовiрне представлення цих фiнансових звiтiв у вiдповiдностi до вимог Закону України "Про бухгалтерський облiк та фiнансову звiтнiсть вiд 16.07.1999 року та нацiональними Положеннями (стандартами) бухгалтерського облiку та iншу надану документацiю для пiдтвердження результатiв перевiрки по вказаних вище компонентах фiнансової звiтностi та на залишки вiдображенi в облiку. Вiдповiдальнiсть управлiнського персоналу охоплює: розробку, впровадження та використання внутрiшнього контролю стосовно пiдготовки та достовiрностi представлених фiнансових звiтiв, якi не мiстять суттєвих викривлень шахрайства або помилки; вибiр та застосування облiкової полiтики,а також облiкових оцiнок, якi вiдповiдають обставинам.
Вiдповiдальнiсть аудитора.
Нашою вiдповiдальнiстю є надання висновку щодо цих фiнансових звiтiв на основi результатiв нашої аудиторської перевiрки. Ми провели аудиторську перевiрку вiдповiдно до Мiжнародних стандартiв якостi аудиту,огляду iншого надання впевненостi у вiдповiдностi з Мiжнародними стандартами аудиту № 700,705, якi вимагають,щоб ми виконали етичнi вимоги, спланували i провели аудит та отримали розумну впевненiсть в тому, що фiнансова звiтнiсть не має суттєвих помилок i викривлень. Розмiр суттєвостi з замовником не обговорювався i оцiнка суттєвостi визначалася на пiдставi професiонального судження аудитора,враховуючи МСА 330.
Аудит передбачає виконання аудиторських процедур задля отримання аудиторських доказiв стосовно сум та розкриттiв у фiнансових звiтах. Вiдбiр процедур залежить вiд судження аудитора.До таких процедур входить i оцiнка ризикiв суттєвих викривлень фiнансових звiтiв внаслiдок шахрайства або помилок. Виконуючи оцiнку цих ризикiв,аудитор розглядає заходи внутрiшнього контролю, що стосуються пiдготовки та достовiрного представлення фiнансових звiтiв, з метою розробки аудиторських процедур,якi вiдповiдають обставинам,а не з метою висловлення думки щодо ефективностi внутрiшнього контролю суб'єкта господарювання. Аудит включає також оцiнку вiдповiдностi використання облiкової полiтики,прийнятiсть облiкових оцiнок, зроблених управлiнським персоналом, та загального представлення фiнансових звiтiв.
Аудитор керувався законодавчими актами України у сферi господарської дiяльностi, встановленим порядком ведення бухгалтерського облiку i складання фiнансової звiтностi. Перевiрка здiйснена згiдно вимог Закону України "Про аудиторську дiяльнiсть",вiдповiдно до вимог Мiжнародних стандартiв аудиту, зокрема стандартiв аудиту 700 "Формування думки та надання звiту щодо фiнансової звiтностi ,705 "Модифiкацiя думки у звiтi незалежного аудитора, 720 "Вiдповiдальнiсть аудитора щодо iншої iнформацiї в документах, що мiстять перевiрену аудитором фiнансову звiтнiсть" та iнших стандартiв,що стосуються пiдготовки аудиторського висновку.
Нами, незалежною аудиторською фiрмою "Кооп-аудит" проведено аудиторську перевiрку щодо достовiрностi, повноти та вiдповiдностi встановленим законодавством вимог щодо формування фiнансової звiтностi що додається та включає загальну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства: баланс (форма1-М) станом на 31 грудня 2011 р, звiту про фiнансовi результати (форма2-М) за 2011р.,
Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть цiєї iнформацiї несе керiвництво ПрАТ"Днiпровська Чарiвниця".
Ми несемо вiдповiдальнiсть за висловлення думки щодо цих фiнансових звiтiв на пiдставi проведеної аудиторської перевiрки.
Ми вважаємо, що проведена нами аудиторська перевiрка забезпечує об'рунтовану пiдставу для висловлення нашої думки.
Ми не могли спостерiгати за iнвентаризацiєю необоротних активiв та запасiв, оскiльки iнвентаризацiя майна передувала проведенню складання аудиторського висновку. Нашi висновки формувалися на пiдставi даних iнвентаризацiй активiв станом на 31.12.2011 року i даних бухгалтерського облiку товариства.
Товариством надано вся iнформацiя для висловлення думки в частинi обмеження обсягу роботи аудитора, щодо облiкової полiтики, методу її застосування i розкриття, вiдповiдностi застосування нацiональних положень(стандартов), використання припущення про безперервнiсть дiяльностi емiтента та iнших фактiв i обставин, за виключенням присутностi аудитора при iнвентаризацiї активiв, що дає пiдставу на надання умовно-позитивної думки щодо фiнансової звiтностi станом на 31.12.2011 року.
На нашу думку фiнансовi звiти справедливо та достовiрно вiдображають фiнансовий стан приватного акцiонерного товариства "Днiпровська Чарiвниця" станом на 31 грудня 2011 року, за виключенням участi аудитора в iнвентаризацiї активiв.
Висновки щодо вимог законодавчих та нормативних актiв дiяльностi товариства
Розкриття iнформацiї за видами активiв вiдповiдно до встановлених нацiональних стандартiв
Вiдображенi в балансi активи вiдповiдають критерiям визнання їх активами згiдно з п.10 П(с)БО 2 "Баланс" нацiональних Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку.
Облiк основних засобiв в товариствi здiйснюється вiдповiдно до вимог Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 7 "Основнi засоби".
Аналiтичний та синтетичний облiк основних засобiв вiдповiдає чинному законодавству. Первiсна вартiсть основних засобiв станом на 31 грудня 2011 року складає 62,4 тис.грн.
i нарахованим зносом 25 тис.грн. Данi аналiтичного облiку основних засобiв вiдповiдають синтетичному.
Товариством не застосовується нарахування амортизацiї основних засобiв, передбачених Податковим Кодексом України статтею 141.1.5, поскiльки знос нарахований повнiстю в розмiрi 100%.
Станом на 01.04.2011 року товариством була проведена iнвентаризацiя основних засобiв на пiдставi наказу товариства та вимог пiдпункту 6 пiдроздiлу 4 "Особливостi справляння податку на прибуток пiдприємств" роздiлу XX "Перехiднi положення" Податкового кодексу України вiд 2 грудня 2010 року № 2755-VI та у вiдповiдностi iз вимогами Закону України вiд 16.07.99р. №996-XIV "Про бухгалтерський облiк i фiнансову звiтнiсть в Українi".
Незавершене будiвництво по товариству не рахується на дату перевiрки.
Облiк витрат ведеться з одночасним зменшенням активiв або збiльшення зобов'язань у вiдповiдностi з вимогами П(С)БО 16 "Витрати" з веденням вiдповiдного аналiтичного облiку собiвартостi продукцiї,а також загально- виробничих витрат по статтях, передбачених вказаним положенням (стандартом).
Облiк касових i банкiвських операцiй вiдповiдає чинному законодавству, в тому числi в оформленнi прибуткових i видаткових касових ордерiв, їх реєстрацiї, у веденнi касової книги ,у використаннi банкiвських рахункiв. Залишки грошових коштiв на поточному рахунку вiдповiдає випискам банку i складає 7,2 тис.гривень,в касi грошовi кошти не рахувалися .
Вiдображення дебiторської заборгованостi i оцiнку її реальностi товариство здiйснювало згiдно П(С)БО 10 "Дебiторська заборгованiсть" i визнавало активом, якщо iснувала ймовiрнiсть отримання товариством майбутнiх економiчних вигод та може достовiрно визначена її сума.
Згiдно з критерiями вищевказаного П(С)БО товариство класифiкувало дебiторську заборгованiсть як поточну i оцiнювало на дату балансу за первинною вартiстю. Товариством резерв сумнiвних боргiв по дебiторськiй заборгованостi не створювався i списання дебiторської заборгованостi за рахунок резерву в 2011 роцi не проводилося.
Станом на 31 грудня 2011 року дебiторська заборгованiсть становить:
(тис.грн.)
Дебiторська заборгованiсть за товари,роботи,послуги 0
- з бюджетом 0
- за виданими авансами 0
-з нарахованих доходiв 0
Iнша поточна дебiторська заборгованiсть 0,4
В складi облiку рахуються оборотнi активи в сумi 27,6 тис.грн.Витрати майбутнiх перiодiв по товариству не рахуються
Виходячи iз вищенаведеного,можна зробити висновок, що вiдображена в фiнансовому звiтi iнформацiя щодо активiв товариства вiдповiдає вимогам нацiональних Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку.
Розкриття iнформацiї про зобов'язання вiдповiдно встановлених нормативiв
Кредиторська заборгованiсть облiковується i оцiнюється згiдно П(С)БО 11 "Зобов'язання".Облiк зобов'язань вiдображається за сумою їх погашення.
Розрахунки з бюджетом, з позабюджетними фондами та внесками на соцiальнi заходи проводяться, як правило, своєчасно та в повному обсязi i такої заборгованiстi станом на 31.12.2011 року немає.
Станом на 31 грудня 2011 року зобов'язання товариства складають:
(тис.грн).
Довгостроковi зобов'язання (кредити банкiв) 0
Короткостроковi кредити банкiв 0
Кредиторська заборгованiсть за товари,роботи,послуги: 0
Поточнi зобов'язання за розрахунками: 0
з одержаних авансiв 0
- -з бюджетом 0,9
-зi страхування 0
-з оплати працi 0
-з учасниками 0
-з внутрiшнiх розрахункiв 0
Iншi поточнi зобов'язання 0
Заробiтна плата товариством нараховувалася згiдно дiючих ставок та у вiдповiдностi зi штатним розписом. Розрахунки по вiдрахуванню i нарахуванню на зарплату проводилися вiдповiдно з дiючими нормативними документами. Розрахунки з пiдзвiтними особами проводилися у встановленому порядку вiдповiдно дiючого законодавства.
На основi вищевикладеного можна зробити висновок, що вiдображена iнформацiя про зобов'язання вiдповiдає вимогам нацiональних Положень (стандартiв) бухгалтерського облiку та iнших законодавчих i нормативних актiв України.
Обсяг реалiзацiї готової продукцiї,робiт,послуг товариством ведеться згiдно з прийнятою методологiєю вiдповiдно до П(С)БО 15 "Дохiд". Дохiд визначається пiд час збiльшення
активу або зменшення зобов'язання.
Станом на 31 грудня 2011 року дохiд (виручка) вiд реалiзацiї продукцiї складає 0 тис.грн.,iншi операцiйнi доходи - 115,7 тис.грн., разом чистi доходи склали 115,7 тис.грн.
Витрати вiдображаються в бухгалтерському облiку одночасно зi зменшенням активiв або збiльшенням зобов'язань i вiдповiдають вимогам положення (стандарту) бухгалтерського облiку 16 "Витрати". Собiвартiсть реалiзованої продукцiї складає 76,5 тис.грн. ,iншi операцiйнi витрати 42,2 тис.грн., в результатi цього збиток по товариству складає 3 тис.грн
У вiдповiдностi з наведеними даними про доходи i витрати товариства вiдображенi збитки в балансi можна стверджувати, що вони вiдповiдають вимогам дiючих нацiональних положень(стандартiв) бухгалтерського облiку та iнших вiдповiдних законодавчих нормативiв по вiдображенню доходiв i витрат товариства.
Розкриття iнформацiї про власний капiтал вiдповiдно встановлених нормативiв
Визначення власного капiталу, його структури та призначення здiйснюється пiдприємством правильно та адекватно.
Склад та структура власного капiталу на балансi Товариства станом на 31 грудня 2011р. представленi наступним чином:
№ Найменування показникiв власного капiталу тис.грн.
1. Статутний капiтал 25,6
2. Пайовий капiтал 0
3. Додатковий вкладений капiтал 0
4. Iнший додатковий капiтал 0
5. Резервний капiтал 0
6. Нерозподiлений прибуток (непокритий збиток) 38,5
7. Неоплачений капiтал 0
8. Вилучений капiтал 0
Всього у сумi: 64,1
Аналiтичний облiк по рахунку 40 "статутний капiтал" ведеться Товариством у вiдповiдностi до вимог.
Формування та сплата статутного фонду (капiталу) Товариства:
За даними балансу станом на 31 грудня 2011 року розмiр i структура статутного фонду (капiталу) Товариства представленi наступним чином:
№ Розмiр та структура статутного фонду (капiталу) Сума, грн. Питома вага,%
1. Майновi та компенсацiйнi сертифiкати 25590,0 100,0
Статутний фонд ПрАТ"Днiпровська Чарiвниця" станом на 31 грудня 2011р. становить 25 590 грн. i розподiлений на 25 590 штук простих iменних акцiй номiнальною вартiстю 1 гривня.
Привiлейованих акцiй немає. Державної частки в статутному капiталi немає.
22 травня 2011р.(протокол загальних зборiв акцiонерiв ЗАТ "Днiпровська Чарiвниця" 1I2011 прийнято рiшення змiнити тип та найменування з закритого акцiонерного товариства "Днiпровська Чарiвниця" на приватне акцiонерне товариство "Днiпровська Чарiвниця"
В зв'язку зi змiною типу та найменування з закритого акцiонерного товариства "Днiпровська Чарiвниця" на Приватне акцiонерне товариство (нова редакцiя статуту), Державною комiсiєю з цiнних паперiв та фондового ринку видане СВIДОЦТВО про реєстрацiю випуску акцiй приватного акцiонерного товариства "Днiпровська Чарiвниця" на суму двадцять п'ять тисяч п'ятсот дев'яносто гривень. Форма iснування -бездокументарна. Кiлькiсть простих iменних акцiй 25 590 штук.
Висновок: Розкриття iнформацiї про власний капiтал вiдповiдає встановленим нормам, а конкретно нацiональним положенням (стандартам) бухгалтерського облiку.
Виходячи iз вищенаведеного, можна зробити висновок, що данi вiдповiдних статей капiталу достовiрно та повно розкритi в фiнансовiй звiтностi товариства.
Аналiз показникiв фiнансового стану Товариства.
В результатi аналiзу показникiв фiнансового стану закритого акцiонерного товариства станом на 31 грудня 2011р.,встановлено наступне:
№ Найменування показникiв Формула розрахунку показника Оптимальне значення Значення показника станом на 31.12.2010р. Значення показника станом на
31.12.2011р.
1. Коефiцiєнт абсолютної лiквiдностi К1=ф.1(р.220*р.230*р.240)I
I ф.1.р.620 >0,2
збiльшення 30,3 8,0
2. Коефiцiєнт загальної лiквiдностi (покриття) К2=ф.1 р.260Iф.1 ряд.620 >1.0
збiльшення 30,7 30,7
3. Коефiцiєнт фiнансової стiйкостi (або платоспроможностi, або автономiї) К3=ф.1. ряд.380 Iф.1
Р.640 >0.5
збiльшення 0,985 0,986
4. Коефiцiєнт покриття зобов'язань власним капiталом (або структури капiталу, або фiнансування) К4=ф.1.(р.430*ряд.480*ряд.
620*ряд.630)Iф.1 р.380 <1,0
зменшення 0,0149 0,0140
Коефiцiєнт абсолютної лiквiдностi:
Дорiвнюючи 8,0 вказує на те,що 100% поточних зобов'язань може бути сплачено негайно за рахунок власних грошових коштiв та їх еквiвалентiв Товариством. Кабс.лiк. знаходиться вище оптимального значення.
Коефiцiєнт загальної лiквiдностi (покриття):
Дорiвнюючи 30,7 характеризує 100 % здатнiсть Товариства оплатити (покрити) поточну кредиторську заборгованiсть за рахунок продажу оборотних коштiв пiдприємства. К.заг.лiкв. знаходиться вище нормативного значення.
Коефiцiєнт фiнансової стiйкостi (або платоспроможностi, або автономiї):
Дорiвнюючи 0,986 вказує на те, що в разi використання всiх власних коштiв на покриття зобов'язань,майже всi вони залишаються погашеними, що пiдвищує платоспроможнiсть Товариства. В порiвняннi з попереднiм перiодом (0,985) коефiцiєнт фiнансової стiйкостi збiльшився в незначнiй мiрi i залишається в межах нормативу.
Коефiцiєнт покриття зобов'язань власним капiталом (або структури капiталу, або фiнансування):
Дорiвнюючи 0,0140 вказує на те, що у Товариства вистачає власних коштiв. Порiвнюючи з попереднiм показником (0,0149) коефiцiєнт фiнансування збiльшився, що вказує про незначне посилення залежностi Товариства вiд iнвесторiв i кредиторiв, тобто про незначне зниження фiнансової стiйкостi.
На пiдставi вищевикладеного аналiзу показникiв фiнансового стану ПрАТ "Днiпровська Чарiвниця" можна зробити висновок про реальнiсть та перспективу фiнансового стану i пiдтверджує вiрогiднiсть його безперервного функцiонування.
Аналiз фiнансового стану Товариства здiйснювався на основi даних фiнансової звiтностi, даних оперативного облiку та iншої iнформацiї ,а саме: Балансу, Звiту про фiнансовi результати, Даних бухгалтерського облiку Товариства, Додаткової iнформацiї.
Iнша допомiжна iнформацiя
1.Згiдно розрахунку вартостi чистих активiв Товариства за 2011 рiк вартiсть чистих активiв становить - 64,1 тис.грн.
Чистi активи бiльше скоригованого Статутного (складеного) капiталу.
Висновок: Вартiсть чистих активiв Товариства бiльша вiд Статутного (складеного) капiталу.
Вимоги п.3 ст.155 Цивiльного кодексу України дотримуються.
2. Суттєвих невiдповiдностей мiж фiнансовою iнформацiєю,що пiдлягала перевiрцi та iншою iнформацiєю, що розкривається та подається до Комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку не виявлено.
3.Стан корпоративного управлiння,вiдповiдає вимогам Закону України "Про акцiонернi товариства" i суттєвих порушень при аудиторськiй перевiрцi не виявлено.
4.Суттєвого викривлення фiнансової звiтностi внаслiдок шахрайства з участю управлiнського персоналу та працiвникiв також не виявлено в процесi аудиторської перевiрки.
Аудитор пiдтверджує,що проведена ним перевiрка є об'рунтованою пiдставою для висловлення загальної думки щодо фiнансових звiтiв товариства станом на 31 грудня 2011 року.
Загальний висновок
На думку аудитора фiнансовi звiти приватного Акцiонерного товариства "Днiпровська Чарiвниця" станом на 31 грудня 2011 року складенi вiдповiдно до концептуальної основи П(С)БО України, вiдображають достовiрно в усiх суттєвих аспектах iнформацiю про гоподарсько-фiнансову дiяльнiсть товариства та вiдповiдають вимогам законодавчих i нормативних актiв України,за виключенням не пiдтвердження наявностi активiв при iнвентаризацiї,i висловлює умовно-позитивну думку про фiнансову звiтнiсть товариства.
Основнi вiдомостi про аудиторську фiрму: "Кооп-Аудит"

Повна назва: Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю
Аудиторська фiрма "Кооп-Аудит"
Код ЄДРПОУ
21385106
Мiсцезнаходження:
м. Черкаси вул Гоголя,224 кiм. 33
Реєстрацiйнi данi: Зареєстроване Виконавчим комiтетом
Черкаської мiської ради 26.09.1994 за №151164
Керiвник
Костенко Катерина Григорiвна
Номер та дата видачi Свiдоцтва про внесення до Реєстру аудиторiв,якi можуть проводити аудиторськi перевiрки фiнансових установ,що надають послуги на ринку цiнних паперiв та фондового ринку . Свiдоцтво АБ 000491 видане рiшенням Державної комiсiї з цiнних паперiв та фондового ринку № 537 вiд 25.06.2007 року до 15.12.2015 року
Номер та дата видачi Свiдоцтва про внесення до Реєстру аудиторiв,якi можуть проводити аудиторськi перевiрки фiнансових установ. Свiдоцтво А №001336 вiд 05.04.2007 року, чинне до 23.02.2010 року.
Розпорядженням Держфiнпослуг №731 вiд 12.03.2010 року продовжена дiя свiдоцтва до 23.02.2015 року.
Iнформацiя про аудитора Сертифiкат аудитора -Серiя "А"
№ 004528, виданий на пiдставi рiшення
Аудиторської палати України вiд 23 лютого 2001 року за № 99 термiн дiї - до 23 лютого 2015 року.
Контактний телефон (0472) 36-02-18
Вiдомостi про умови договору на проведення аудиту №0012I15 вiд 30.12.2011року
Перiод,яким охоплено проведення аудиту
З 01.01.2011 по 31.12.2011 року
Дата початку проведення аудиту 20 березня 2012 року
Дата закiнчення 02 квiтня 2012 року
Мiсце проведення аудиту м.Черкаси вул. Гоголя,224 кiм. 33.
Директор - аудитор Костенко К.Г.
Сертифiкат серiя А
№004528 чинний до 23.02.2015 року
Фiнансовий директор Дiдух С.I
Дата видачi висновку
02 квiтня 2012 року
Інформація про основні види продукції або послуг, що їх виробляє чи надає емітент, перспективність виробництва окремих товарів, виконання робіт та надання послуг; залежність від сезонних змін; про основні ринки збуту та основних клієнтів; основні ризики в діяльності емітента, заходи емітента щодо зменшення ризиків, захисту своєї діяльності та розширення виробництва та ринків збуту; про канали збуту й методи продажу, які використовує емітент; про джерела сировини, їх доступність та динаміку цін; інформація про особливості стану розвитку галузі виробництва, в якій здійснює діяльність емітент, рівень впровадження нових технологій, нових товарів, його положення на ринку; інформація про конкуренцію в галузі, про особливості продукції (послуг) емітента; перспективні плани розвитку емітента; кількість постачальників за основними видами сировини та матеріалів, що займають більше 10 відсотків в загальному об'ємі постачання Надання перукарських послуг населенню.
Інформація про основні придбання або відчуження активів за останні п'ять років. Якщо підприємство планує будь-які значні інвестиції або придбання, пов'язані з його господарською діяльністю, їх необхідно описати, включаючи суттєві умови придбання або інвестиції, її вартість і спосіб фінансування Вiдчудження активiв за звiтнiй перiод не було. В 2008 роцi було придбано основних засобiв на 18001грн. В 2010 товатиство придбало основних засобiв на суму 10195грн.
Інформація про основні засоби емітента, включаючи об'єкти оренди та будь-які значні правочини емітента щодо них; виробничі потужності та ступінь використання обладнання; спосіб утримання активів, місцезнаходження основних засобів. Екологічні питання, що можуть позначитися на використанні активів підприємства, інформація щодо планів капітального будівництва, розширення або удосконалення основних засобів, характер та причини таких планів, суми видатків, в тому числі вже зроблених, опис методу фінансування, прогнозні дати початку та закінчення діяльності та очікуване зростання виробничих потужностей після її завершення Облiк основних засобiв в товариствi здiйснюється вiдповiдно до вимог Положення (стандарту) бухгалтерського облiку 7 "Основнi засоби".
Станом на 01.04.2011 року товариством була проведена iнвентаризацiя основних засобiв на пiдставi наказу товариства та вимог пiдпункту 6 пiдроздiлу 4 "Особливостi справляння податку на прибуток пiдприємств" роздiлу XX "Перехiднi положення" Податкового кодексу України вiд 2 грудня 2010 року № 2755-VI та у вiдповiдностi iз вимогами Закону України вiд 16.07.99р. №996-XIV "Про бухгалтерський облiк i фiнансову звiтнiсть в Українi".
Інформація щодо проблем, які впливають на діяльність емітента; ступінь залежності від законодавчих або економічних обмежень Основна проблема, яка впливає на господарську дiяльнiсть пiдприємства, це неплатоспроможнiсть фiзичних осiб. Фiнансово-економiчнi - зростання цiн на енергоносiї, воду.
Інформація про факти виплати штрафних санкцій (штраф, пеня, неустойка) і компенсацій за порушення законодавства Фактiв виплати штрафiв та компенсацiй за порушення виомг чинного законодавства не було.
Опис обраної політики щодо фінансування діяльності емітента, достатність робочого капіталу для поточних потреб, можливі шляхи покращення ліквідності за оцінками фахівців емітента Довгострокових прогнозiв щодо фiнансування дiяльностi Товариство не має. Дiяльнiсть товариства здiйснюється за рахунок фiнансових можливостей та наявних власних ресурсiв.
Інформація про вартість укладених, але ще не виконаних договорів (контрактів) на кінець звітного періоду (загальний підсумок) та про очікувані прибутки від виконання цих договорів Укладених, але не виконаних договорiв товариство не має.
Стратегія подальшої діяльності емітента щонайменше на рік (щодо розширення виробництва, реконструкції, поліпшення фінансового стану, опис істотних факторів, які можуть вплинути на діяльність емітента в майбутньому) Плани розвитку вiдсутнi.
Опис політики емітента щодо досліджень та розробок На розробки та дослiдження товариство кошти не витрачало.
Інформація щодо судових справ, стороною в яких виступає емітент, його дочірні підприємства або його посадові особи (дата відкриття провадження у справі, сторони, зміст та розмір позовних вимог, найменування суду, в якому розглядається справа, поточний стан розгляду). У разі відсутності судових справ про це зазначається Судових справ, в яких виступає емiтент не було.
Інша інформація, яка може бути істотною для оцінки інвестором фінансового стану та результатів діяльності емітента, у тому числі, за наявності, інформацію про результати та аналіз господарювання емітента за останні три роки у формі аналітичної довідки в довільній формі Факти лiстингуIделiстiнгу цiнних паперiв Товариства на фондовiй бiржi вiдсутнi.
Товариство не користувалося позиками або кредитами на суму, що перевищує 25% активiв емiтента.
Фiлiй та представництв Товариство не має, рiшення про їх утворення не приймались.